VSS Technisch Adviesbureau
VSS Technisch Adviesbureau Projecten
11-10-2018

Vrijstaande woning te Boxtel
lees meer >
11-10-2018

Woonhuis Hilvarenbeek
lees meer >
VSS Technisch Adviesbureau
Werknemer is grootste veroorzaker datalek


klik hier voor meer info!


Het juiste licht op de juiste plek, zo zou je een lichtplan mogen omschrijven.
VSS Technischadviesburau is gespecialiseerd in het geven van het juiste advies omtrent licht. Hiervoor wordt een lichtplan gemaakt dat uitgaat van uw wensen en bedrijfs/woon situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de functie van het licht, uw smaak en natuurlijk uw budget. Ook wordt gelet op de juiste lichtverdeling en – opbrengst. Vanzelfsprekend voldoet ons voorstel aan de meest recente eisen die worden gesteld in de Arbowetgeving. Bij nieuwbouw of verbouwing kan het lichtplan aan de hand van bouwtekeningen al in een vroeg stadium gerealiseerd worden. Het voordeel is dat de lichtpunten direct op de goede plaats zitten en hinderlijke kabels en snoeren niet nodig zijn. Wie al vroeg in zee gaat met VSS Technischadviesbureau voorkomt miskopen en teleurstellingen achteraf. Een goed lichtplan is de basis voor comfortabel werken.

VSS Technischadviesbureau werkt voor de lichtadviezen samen met verschillende verlichtingsspecialisten.

Een verlichtingsplan is maatwerk. Het is lastig om voor het bedenken van een passend lichtadvies 1 prijs af te geven. Daarin zijn de situaties te verschillend van opdrachtgever tot opdrachtgever.
Daarnaast kan een verlichtingsplan betekenen dat VSS Technischadviesbureau nieuwe verlichtingsarmaturen adviseert, maar het kan ook een plan zijn dat slim uitkient waar de lichtschakelaars en wandcontactdozen dienen te komen na de verbouwing of renovatie.

Deze diversiteit in de uitvoering van een verlichtingsadvies zorgt ervoor dat we hiervoor altijd een op-maat offerte maken nadat we met u hebben kennisgemaakt.

Ook voor levering van exclusieve verlichtingsarmaturen is VSS Tecnischadviesbureau een uitermaat geschikte party!