VSS Technisch Adviesbureau
VSS Technisch Adviesbureau Projecten
11-10-2018

Vrijstaande woning te Boxtel
lees meer >
11-10-2018

Woonhuis Hilvarenbeek
lees meer >
VSS Technisch Adviesbureau
Werknemer is grootste veroorzaker datalek


klik hier voor meer info!


VSS Technischadviesbureau gaat voor inversteerders de bouw coördineren cq begeleiden zowel indirect als direct op locatie inTurkye.

Verantwoord investeren in een duurzaam product met een gegarandeerd hoog rendement. Dat is wat Universal Solar Investments b.v. (U.S.I.) u aanbiedt. Flexibel investeren in zonnekracht-centrales (Solar Energy Production Plants: SEPP’s) in Turkije, met een door de Turkse overheid bij wet geregelde gegarandeerde afname. Dankzij onze exclusieve overeenkomst met het Turkse GOËN, een van de voornaamste ondernemers in solar technology, bieden wij u toegang tot een unieke investeringsmogelijkheid met een gegarandeerde, zeer hoogwaardige return on investment. Een unieke mogelijkheid om snel uw investering met winst terug te verdienen of als waardevaste belegging voor 20 jaar met een zeer hoog rendement.

Turkije kent een groeiende vraag naar moderne, schonere brandstof. Fossiele brandstoffen raken uitgeput en leggen een zware belasting op het milieu. De Turkse regering heeft de ambitie uitgesproken investeringen in duurzame energie te stimuleren. Voor duurzame energieopwekking op basis van zonnekracht heeft de Turkse regering haar volledige medewerking toegezegd aan GOEN, specialist in het ontwerpen en bouwen van hi-tec zonnekrachtcentrales.

voor informatie kijk eens op de website:

www.universalsolarinvestments.com