VSS Technisch Adviesbureau
VSS Technisch Adviesbureau Projecten
11-10-2018

Vrijstaande woning te Boxtel
lees meer >
11-10-2018

Woonhuis Hilvarenbeek
lees meer >
VSS Technisch Adviesbureau
Werknemer is grootste veroorzaker datalek


klik hier voor meer info!Er wordt in Nederland ongeveer 100.000 keer per jaar ingebroken. Een inbreker laat vaak veel materiële en emotionele schade achter. VSS Technischadviesbureau kan in samenwerking met u dit proberen te voorkomen. Wij vinden het belangrijk om te weten waarom u uw woning of bedrijfspand wilt beveiligen tegen inbraak. Geeft het u een beter gevoel of probeert u uw eigendommen af te schermen? Bij beveiliging draait alles om risicobeheersing.
VSS Technischadviesbureau kan u zowel alarmsystemen als preventiemaatregelen leveren. Met preventiemaatregelen kunt u zich echt veilig voelen.
Wij bieden een breed scala aan opties, zoals bijvoorbeeld met camera's (CCTV), waarmee u diefstal en inbraak tegen kunt gaan of waarmee u gewoon een beter overzicht op uw terrein of eigendommen houdt.
Mocht er zich ondanks alle preventiemaatregelen toch een calamiteit voordoen dan kunt u zich verzekeren van de beste alarmsystemen op het gebied van inbraak of brand. Ook kunt u diverse systemen combineren waarbij uzelf en de hulpdiensten direct kunnen worden gewaarschuwd.
Wilt u weten hoe uw huis of bedrijfspand beter beveiligd kan worden?
Enkele interessante feiten over inbraak
De beveiliging van uw woning is in belangrijke mate afhankelijk van de kwaliteit van de ramen en deuren. Het aanbevolen hang & sluitwerk is alleen maar effectief als het is aangebracht in of op in goede staat verkerende ramen of deuren. Ook is het belang dat het hang & sluitwerk compleet met alle onderdelen en juiste bevestigingsmiddelen wordt geïnstalleerd. Een nieuw slot is alleen maar optimaal inbraakwerend als slot, sluitkom, beslag en cilinder aan de gestelde eisen voldoen.