VSS Technisch Adviesbureau
VSS Technisch Adviesbureau Projecten
11-10-2018

Vrijstaande woning te Boxtel
lees meer >
11-10-2018

Woonhuis Hilvarenbeek
lees meer >
VSS Technisch Adviesbureau
Werknemer is grootste veroorzaker datalek


klik hier voor meer info!Camerabewaking is een efficiƫnte manier voor preventie tegen diefstal, inbraak, vandalisme, bedreiging en overval.
Maar ook is camerabewaking een uitstekend middel voor verificatie van een inbraak alarm, waardoor de hulpdiensten ( politie, brandweer ) direct ingeschakeld mogen worden volgens de nieuwe Nederlandse wetgeving

De camerabewaking systemen zijn onderverdeeld in 2 soorten camerasystemen namelijk:

CCTV Camerabewaking
De CCTV camerabewaking systemen werken met een traditionele beveiliging camera. Deze camera's zijn verbonden d.m.v. een coax kabel met in de meeste gevallen een harddiskrecorder, deze recorder bewaard de beelden op de interne harde schijf. De harddisk recorder is voorzien van uitgangen voor monitoren en een netwerkuitgang voor beelden over ethernet/internet te vesturen.

IP camerabewaking (netwerk camera's)
Een ip netwerk camera is verbonden via een netwerkkabel met het (lokale) computernetwerk, de ip camera verstuurt de beelden over het netwerk naar bv een pc of laptop. Kenmerkend voor een ip camera is dat de software in de ip camera zit, hierdoor is een ip camera "intelligenter" dan een traditionele camera. Daarom heeft Ip camera bewaking de toekomst!

Door onze jaren lange ervaring op dit gebied van camerabewaking, kunnen wij voor elke specifieke opdracht de juiste camerasystemen aanbieden. Als het nu gaat om herkenning, observatie of registratie van beelden, bij VSS Technischadviesbureau bent u op het juiste adres.
Want hier geldt, camerabewaking is maatwerk, immers iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen.
Maar ook lichtinval, soort camera en soort lens spelen een grote rol in het eindresultaat!

De combinatie van een camerabewaking systeem met een alarmsysteem heeft u de perfecte beveiliging oplossing, a VSS Technischadviesbureau adviseert u graag in deze beide systemen.